Grönyteskötsel i Spångboda

Vi tar hand om din grönyteskötsel

Har du grönytor som behöver skötsel? På Blomtorps entreprenad har vi lång erfarenhet av grönyteskötsel och hjälper gärna till att hålla snyggt.

Grönyteskötsel genom nyklippt gräs av Blomtorp Entreprenad AB

Grönyteskötsel i Spångboda

Vi håller efter alla typer av grönytor. Vi kan självklart hjälpa till med gräsklippning och trimning av gräs. Men vi kan också hjälpa till med större jobb som till exempel trädfällning och trädvård. Har du hårdlagda ytor som behöver hållas efter har vi möjlighet att hålla efter dem med sopning och ogräsrensning. På hösten när det är dags att ta hand om löv så löser vi det.

Blomtorp Entreprenad AB utför Grönyteskötsel

Snygga grönytor

Att hålla efter sina grönytor ger er ett professionellt intryck men kan ta mycket tid att sköta om själva. Snygga ytor utan löv, döda grenar och väl efterhålla träd ger ro till människorna som rör sig på och runt ytorna. Att köpa in egna maskiner bara för grönyteskötsel är ingen smart investering utan det är mycket lättare att köpa tjänsten från oss istället. Då får ni proffs som kommer när det behövs och gör allt jobb som krävs med professionell utrustning.

Trädfällning

Ibland vill man ha fler soltimmar vid sin bostad, men det kan vara så att det är träd på tomten som skymmer. Att fälla träd själv kan innebära fara för både ditt hus och dig. När trädet väl är nere behöver du sedan både stycka upp det och transportera iväg det. Ett arbete som är både väldigt tungt och tidskrävande. Att låta ett utbildat proffs göra jobbet är inte bara säkrare, det går oftast också betydligt snabbare. Våra duktiga medarbetare har många års erfarenhet att ta ner och transportera bort träd. 

Så oavsett vilken typ av grönyta eller trädfällning du behöver ha hjälp, tveka inte att höra av dig till oss. Våra duktiga medarbetare finns här för att underlätta för dig. Våren kommer snart, hör av dig i tid.