Välkommen till
Blomtorp Entreprenad AB

Vi hjälper dig med undan röjning av snö

Har du mer snö än vad du kan göra av med? Nu när vintern är här så kan det vara svårt att hinna med all röjning av snö. Oavsett om det är en garageuppfart, parkeringsplats eller en privat väg, så kan vi på Blomtorp entreprenad hjälpa dig med din snöröjning.

Röjning av snö på en gata

Slipp jobbig skottning

Att skotta själv kan vara väldigt mödosamt, särskilt vid blötsnö. Risken att halka eller skada ryggen är stor. Särskilt om du skottar efter efter jobbet när det har mörknat och du redan är trött. Det är onödiga risker att ta. Anlita oss på Blomtorps entreprenad så hjälper vi dig med röjning av snö sparar både din tid och din rygg. Allt är klart redan innan du kommer hem.

En traktor som kör röjning av snö

Parkering för dina anställda

Om du driver ett större företag dit många behöver ta sig med bil till jobbet, se då till att ordna så att det är skottat när de kommer till jobbet. Att skotta själv är kanske inte aktuellt. Att anlita oss på Blomtorps entreprenad som är hos er och skottar upp innan arbetsdagen börjar så ni slipper pulsa till kontoret ger en bra start på arbetsdagen.

Ta dig hela vägen

Har du en privat väg fram till ditt hus så behöver du se till att du kan ta dit både dit och därifrån. Bor du inte på en gård är chansen liten att du har en egen fyrhjuling eller traktor för att kunna röja alla snö. Anlitar du oss så kommer vi se till att du kan ta dig hela vägen hem. 

Så behöver du hjälp med röjning av snö, hur mycket eller hur lite det än är, så finns Blomtorps entreprenad här för att hjälpa dig. Tveka inte på att höra av dig så kommer vi överens om hur vi kan hjälpa er.