Välkommen till
Blomtorp Entreprenad AB

Vi hjälper dig med din snöröjning

Har du en hal uppfart eller en större yta som behöver skottas? Vi på Blomtorps entreprenad har lång erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag med att få bort både snö och is.

Snöröjning av en trottoar

En säkerhetsfråga

Som fastighetsägare är det oftast ditt ansvar att se till att snöröjning sköts, så ingen halkar och skadar sig. Varje år halkar ungefär 17.000 personer i Sverige så illa att de behöver söka vård. Om snön inte är skottad ordentligt kan du som fastighetsägare bli skyldig att betala skadestånd. Genom att anlita oss som din firma för snöröjning så kan du vara trygg i att vi håller rent från snö för att minimera risken för halka.

Snöröjning av en väg

Allt typ av snöröjning

Vi på Blomtorps entreprenad kan utföra alla typer av snöröjning från den lilla uppfarten till stora parkeringar och vägar. Vi har all typ av utrustning som behövs för att kunna hjälpa er med snöröjning. INget uppdrag är för stort eller för litet. Att röja snö är både tungt och tidskrävande. Har du inte rätt utrustning kan det leda till att du blir trött och i värsta fall skadar du dig. Att anlita oss för att sköta din snöröjning kommer spara dig tid som du kan lägga på annat.

Serviceavtal

Har du stora ytor som behöver skottas direkt när snön kommer, då kan du teckna ett serviceavtal med oss. Då kommer vi direkt till dig när det behöver skottas. Då slipper du tänka på att dina ytor när snön kommer. Vi löser det. 

Så oavsett vad du har för snöröjningsbehov, stort eller litet, så kan du alltid vända dig till oss. Vi vet hur jobbigt det kan vara med skottningen. Så hör av dig så ser vi till att ni slipper snön.